Vijesti

Dom > Vijesti > Sadržaj

C-zvezda pokreće predavanje o unapređenju bezbednosnog obrazovanja za postizanje nacionalnog zdravlja

C-STAR Industrial Limited | Updated: Aug 17, 2018

Shenzhen Safety Education.jpg


Da bi se brinula o fizičkom i mentalnom zdravlju zaposlenih, poboljšala je sigurnost i zdravstvenu svijest, popularizirala sigurnost i zdravstveno znanje i stvorila sigurno i zdravo radno i životno okruženje. U popodnevnim satima 13. avgusta, Shenzhen C-star Electronic Technology Co., Ltd. pokrenuo je predavanje na temu "Poboljšanje edukacije o sigurnosti za ostvarivanje zdravlja ljudi".


Zdravstveni servis Centra za popularizaciju nauke Shenzhen provodi na licu mesta prvu pomoć i akupunkturu za zdravlje svih partnera C-zvezda. Kroz jasna objašnjenja i demonstracije "Teorijskog objašnjenja + Praktična operacija + Realna ljudska demonstracija", mali partneri su savladali veštine prve pomoći, kao što su kardiopulmonalna reanimacija i hitna hemostaza, i imaju novo razumevanje profesionalnih oboljenja i akupunkturnih tačaka na ljudskom telu , od akupunkture i cirkulacije krvi, akupunkturne zdravstvene zaštite. Prednosti su značajno smanjene.


Safety Knowledge Seminar.jpg


Prema zahtevima kardiopulmonalne reanimacije na licu mesta, u slučaju hitnih pacijenata, grudi su pritisnute 30 puta na frekvenciji od 100 otkucaja u minuti, a izvršena su i dva veštačka disanja, a to se ponovilo. Ako prva pomoć traje 30 minuta, osoba koja nije pobegla iz opasnosti može izabrati više releja za prvu pomoć. Pre nego sto stigne strucno medicinsko osoblje, nikada se nikada ne bi odustalo od principa zivota i humanitarnosti.


U procesu hitne hemostaze, upotreba akupunktura za zaustavljanje krvarenja često može donijeti čudesne efekte. Osim toga, u odsustvu zavoja, turnira, umereno uzetih materijala, mogu se blagovremeno iskoristiti za spasavanje šalova. Uklonite jednom za 30 minuta, opustite svaki put 3-5 minuta. Primite zlatno vreme hitne pomoći kako biste sprečili umiranje povređenih zbog prekomjernog gubitka krvi.


Upotreba savremenih elektronskih impulsa, akupunkturnog tretmana bez igle je popularan kod dečaka. Demonstracije uživo, neka svi osete magični šarm akupunkturnih tačaka i akupunkture. Terapija akupunkturama je superiorna u lečenju običnih profesionalnih oboljenja, kao što su smrznuto rame, hernija šupljeg diska, spondiloza grlića i reumatska bolest noge.


Ovo predavanje ne samo populariziralo bezbednosno i zdravstveno znanje za zaposlene, već je i postavilo dobru osnovu za zelenu kancelariju, zdrav život i sigurnu proizvodnju. Sa mirom i zdravljem, možemo stvarati bogatstvo za sebe i doprinijeti neograničenoj vrednosti društvu.