Vijesti

Dom > Vijesti > Sadržaj

C-Star će vas upoznati sa 2018

C-STAR Industrial Limited | Updated: Jun 01, 2018

01.jpg


2018. Međunarodna Inteligentna transportna industrija i tehnologija Expo iz Južne Kine (South China Exhibition) održaće se od 4. do 6. juna na sajmu Poly World Trade Centre u Guangdžouu. Izložbu je domaćin privredne komore Guangdong Electric Vehicle. Preduzeća Guangzhou Daozhi Exhibition Co, Ltd, ove godine je treća.


2016.jpg


C-zvezda učestvuje na 2016 South China Exhibition


C-zvezda će ove godine predstaviti svoj prvi debi u Južnoj Kini i predstaviti najnovije proizvode kompanije na štandu broj 4 Hala 452. Radujemo se što vas vidimo.


Nakon godina razvoja, segment Guangdong električnih vozila postao je važan deo tri glavna segmenta električnih vozila u državi. Kao južna kapija na kopno Kine, provincija Guangdong je nacionalna ekonomski jaka pokrajina i važan prozor spoljne trgovine. Ima bogate geografske i ekološke prednosti. Uz izložbu Tianjin na sjeveru, Nanjing izložba u sredini i izložbena platforma na jugu, to je platforma za uspostavljanje osnove u Južnoj Kini i istraživanje međunarodnog tržišta. Prva izložba u Južnoj Kini rođena je 2016. Bilo je potrebno manje od šest mjeseci da se održi prva izložba; 2017. godine, izložba Južne Kine okupila je više od 110 velikih i malih nacionalnih brendova, privlačeći više od 10.000 posetilaca iz zemlje i inostranstva.