Vijesti

Dom > Vijesti > Sadržaj

Električni kapacitet električnog balansa skutera sa jednom točkom

C-STAR Industrial Limited | Updated: Oct 24, 2017

Jedinstveni elektro-balansni skuter je električni pogon u trajanju od jednog sata, sa mogućnošću samostalnog balansiranja ličnih transportnih vozila, grad saobraćajnog sata, predstavlja novije vidove transporta bez presedana. Takođe poznat kao automobil za razmišljanje, koji se koristi u ličnom saobraćaju, inspekcijama rada, zatvorenim prostorima, kola za golf, policijskim patrolama, transportu velikih objekata, turizmu, zabavi i automobilima i drugim aspektima.

Upotreba laganih, fleksibilnih, sigurnih i jednostavnih za nošenje, u velikoj meri mogu proširiti vaše horizonte, ali takođe vam donose i magiju iskustva u vožnji.

Načelo rada kolica je uglavnom princip ravnoteže vazduha, odnosno samog vozila, sposobnost automatskog balansiranja (elektronski sistem sam balansiranja). U principu, sve dok kolica imaju pravo da uključe snagu i da održavaju adekvatan rad struje, ljudi u automobilu ne moraju da brinu o mogućnosti odlaganja. Ovo se sasvim razlikuje od opštih potreba skejtborda i drugih vozila koja su izbalansirana od strane vozača. Kroz inercijalni sistem za navigaciju da bi se utvrdilo telo držanja, a zatim i precizni centralni mikroprocesor visokog pritiska za izračunavanje odgovarajućih uputstava, motor postigne uravnotežen efekat.

Električni balansni skuter je pokretan električnom energijom, a onda je baterija od ključeva od suštinskog značaja. I korak po korak korak proizvod energije energije je korišćenje litijumskih baterija kao energetske snage vozila. Litijumske baterije i druge baterije u poređenju sa većom energetskom gustinom, u skladu sa kompaktnim i laganim karakteristikama proizvoda. Korišćenjem namenskog sistema upravljanja energijom, upravljanjem litijumskim baterijama velikog kapaciteta. Sistem može nadgledati celu bateriju unutar napona baterije i postaviti situaciju u slučaju bilo kog problema sa baterijom, sistem će učiniti zaštitne smetnje, kao što su alarm, vibracije, usporavanje itd., Odnosno zaštita baterije Sa sistemom upravljanja takođe štiti vozača.