Vijesti

Dom > Vijesti > Sadržaj

Dobre vijesti: C-Star je uspešno prošao BSCI sertifikaciju.

C-STAR Industrial Limited | Updated: May 26, 2018

C-star BSCI


10. maja, Shenzhen C-Star Electronic Technology Co., Ltd. je prihvatio inspekciju fabrike BSCI. Ono što je vredno čestitki je što je naša kompanija glatko prošla ovu inspekciju u jednom trenutku. Ovo je striktno poštovanje našeg principa "pružanja potreba kupaca". , stvaranje mogućnosti za zaposlene, dodavanje vrednosti društvu ", poslovni koncept afirmacije.Ova kompanija ima više od deset godina istorije rasta i fokusirala se na dizajn, razvoj i proizvodnju visokokvalitetnih perifernih perifernih uređaja za igre i ravnoteže automobilske proizvode, razvili smo zajedno sa brojnim dobavljačima, kupcima, agentima i igračima.


Uspješna inspekcija ove fabrike omogućila je kvalifikacijama kompanije doći do novog nivoa! Neka nas svet bolje poznaje! Veruje se da će, nakon zajedničkih napora svih članova porodice C-Star, učiniti naše klijente da nas upoznaju, razumeju nas i vjeruju! Na kraju postignite pobedu! Hvala vam na podršci! Hajde!


Šta je BSCI inspekcija?


Revizija BSCI se odnosi na Inicijativu za biznis društvenu usklađenost (BSCI), koja se zalaže da se poslovna zajednica pridržava revizije društvene odgovornosti organizacije društvene odgovornosti na globalnim dobavljačima članova organizacije BSCI, uključujući: poštovanje zakona, sloboda udruživanja i prava kolektivnog pregovaranja i zabrana diskriminacije. Nadoknada, radno vrijeme, sigurnost na radnom mjestu, zabrana rada dece, prinudni rad, pitanja zaštite životne sredine i sigurnosti. Trenutno, BSCI je apsorbovao više od 1.300 članova iz 11 zemalja, od kojih su većina evropski trgovci i kupci. Oni će aktivno promovirati svoje dobavljače širom svijeta kako bi prihvatili inspekcije BSCI-a kako bi poboljšali stanje ljudskih prava njihovih dobavljača.