Vijesti

Dom > Vijesti > Sadržaj

San Francisko izdao ograničenje balansnog točka dozvoljavajući do 2500 vozila

C-STAR Industrial Limited | Updated: May 09, 2018

Shared scooter


Nedavno je Odeljenje za saobraćaj u San Francisku odobrilo odredbu SFMTA da bi se sprečilo upadanje električnih balansnih točkova. U naredne dvije godine grad će izdati samo pet licenci za električni skuter i ne više od 500 skutera po licenci. Drugim rečima, broj električnih balansnih točkova u San Francisku neće prelaziti 2.500 vozila u bilo kom trenutku.


Ovaj program je program licenciranja namenjen boljem upravljanju viškom električnih skutera od Bird, Lime i Spin.


Kao deo ovog plana, kompanija za električni balans takođe treba da obezbedi korisničko obrazovanje i Xiangguang osiguranje i podeli detaljne podatke o putovanju sa gradom, kao i da posluje u odobrenoj oblasti usluga. Na primer, moraju da probude kupca da nosi kacigu i zaustavi točak na način koji neće blokirati saobraćaj. Ako se ovi balansni tocari nepravilno skladiste i nanose štetu javnoj imovini grada, ove kompanije će morati platiti naknadu za "popravku i održavanje javne imovine" od 10.000 dolara.


Predlog SFMTA je takođe navela neke žalbe građana o električnim bilansnim vozilima. Ove žalbe uključivale su netačne parkirne prostore, prepreke prolaza trotoara i kapija, kao i kolaps nekog na trotoaru za balansni točak.


Do sada su relevantna odeljenja u San Francisku zadržala 319 električnih balansnih točkova.


Očekuje se da će odeljenje za transport u San Francisku održati javnu raspravu 1. maja. Kada se završi, nova politika će nametnuti stroga ograničenja za operatere točkova električne energije koje su do sada radile.