Vijesti

Dom > Vijesti > Sadržaj

Smart Balance Scooter Ne znate koje su igre igrane

C-STAR Industrial Limited | Updated: Oct 24, 2017

Današnji put već dugo nisu dominirali automobilima, biciklima, električnim automobilima i drugim tradicionalnim prevoznim sistemima, situaciji, saobraćaju i saobraćaju u sredini, s vremena na vreme u pametnim skuterima, motociklima, Smart Balance skuteru i drugim brojkama. Ali ako mislite da Smart Balance Scooter samo putuje ovakvom igrom, onda grešite!

U stvari, Smart Balance Scooter nego što mislite da je funkcija moćnija, dođite i letite sami.

Fitnes fitnes fitnes

Iako je vožnja Smart Balance Scooter potrebno samo da kontroliše težinski centar tela, ali zato što održava integritet tela kako bi se postiglo glatko razumevanje centra gravitacije, tako dugo vožnja i dalje ima dobar efekat vežbanja. Vožnja balansiranim automobilom može opustiti ramena, kičmu i druge dijelove mišića, a njihov položaj na blagu korekciju; može potrošiti i znatne kalorije, 30 minuta pravo naprijed može potrošiti u prosjeku 285 kalorija kartona, ako je S-oblika oko 30 minuta. Prosječna potrošnja kalorija 900 kalorija - to je ekvivalentno trčanju 1 sat potrošene kalorije.

Igraj se sa predstavom

Odgovornost roditelja jeste, ali ne i svi roditelji sretni da uživaju u vrijeme roditeljstva, jer mogu izabrati pogrešni projekat roditelj-dijete, samo da se igraju sa djecom, a ne da se igraju s djecom.

Neki ljudi kažu da je ravnoteža automobila igračke mladog čoveka, u stvari, Smart Balance Scooter može biti i igrači roditelja i djece.

Preporučeni modeli: FOSJOAS U1 štand za dvostruku upotrebu Smart Balance Scooter.

Razlog tome da ga spomenem, jer je vrlo teško započeti, ustvari, osećaj ravnoteže deteta je bolji od odraslih, često sposobni da se kvalifikuju u korišćenju takvih novih proizvoda, ali kao roditelj, kako možete u ispred djeteta Iza puta?

Jahanje FOSJOAS U1, potrebno je samo usavršavati vožnju sjedom, a zatim praktikovati vožnju po stazama, pronaći ćete originalan automobil za vožnju Smart Balance Scooter tako jednostavan, a ovaj model učenja, za početnike i djecu, sigurniji su.

Gume FOSJOAS U1 sa okomom od 8 inča, visina sedišta se može prilagoditi, tako da je automobil pogodan za oba roditelja jahanja, ali i za decu koja se voze. Takođe je opremljen posebnim jahačem APP-om, možete ograničiti maksimalnu brzinu vožnje, a deca voze zajedno, možete ograničiti brzinu kako biste izbjegli previše opasne vožnje.