Vijesti

Dom > Vijesti > Sadržaj

Valentinovo ponovo dolazi! Ne može biti ljubavnika! Ne mogu imati poklone!

C-STAR Industrial Limited | Updated: Aug 16, 2018

šta? Dan zaljubljenih dolazi ponovo?


Chinese Valentine's Day.jpg


Možda ste videli, za sada, sekciju "Smešanje bicikla sa BMW-om", bez obzira na osobu koja bi radije sedela u BMW-u plakala, šta se desilo na kraju, prema jutarnjim i večernjim vrhovima trenutnog saobraćajnog zagušenja , nemoj plakati. Dakle, gledajući dan kineske Valentine ponovo dolazite, ako niste razmišljali o slanju TA-a koji se može "smejati", to nije bitno, jer sada postoji bolji izbor od "BMW-a kako plače" kada se zaglavi saobraćaj je, osmeh Putujući bicikli.


Zato vas upoznamo sa električnim motociklom Alucard CS-P01 .


where to buy a electric bike at.jpg


↑ Za predstavljanje videa kliknite na sliku. ↑


CS-P01 električni bicikl je moderan i simpatičan, visokokvalitetan i jednostavan dizajn je vrlo pogodan za djevojku da kupi put, bicikl je lagan do 12KG, djevojka se može lako podići, ljestvica ne mora biti uplašena, dovoljno mali mogu se koristiti za punjenje mobilnih telefona i druge opreme, udobno dizajniranje sjedišta, zadnje svjetiljke u noćnoj pratnji, opremljene sa kapacitetom baterije od 5,2 Ah, Dugotrajna baterija od 36V litijumske baterije 20-50km, siguran i udoban kvalitet je zagarantovan.


Zaista, današnji električni automobili / električni bicikli već su postali prvi izbor za naše svakodnevno putovanje. Bilo da je putovanje, putovanje, kupovina ili kupovina, praktično je i pogodno je izabrati električna vozila kao prevozno sredstvo. Zbog toga su električna vozila postala zeleniji i ekološki prihvatljiviji način za različite grupe potrošača pod velikim prometnim pritiskom grada.


traffic jam.jpg


Ozbiljni saobraćajni zastoji u većim gradovima zapravo su doneli mnoge nevolje svakome. Naročito u rešenju "poslednja milja", prednosti različitih električnih vozila / električnih bicikala dobro se odražavaju, bez obzira da li su učenici. Grupe, kancelarijski radnici i grupe za isporuke velikih razmjera, sve dok izaberete električni bicikli koji ispunjavaju nacionalne standarde, lako možete hodati kroz trake bez motornih vozila kako biste izbegli saobraćajne gužve, a efikasnost putovanja će biti veća.


Dakle, ovde možete odabrati neka električna vozila sa visokom snagom, visokom snagom motora i brzinom. Naravno, kvalitet proizvoda mora biti garantovan, a električna vozila sa sigurnošću trebaju biti prvi izbor.